Boeke een tandemsprong

Tandemsprong

 

Maak de sprong van je leven!
Veel mensen dromen er al jaren van, maar durven de laatste stap toch niet te zetten: parachutespringen! Een tandemsprong is de ideale gelegenheid om te ervaren hoe het is om met 200 km/u naar beneden te vallen en van een geweldig uitzicht te genieten.

Voordat het vliegtuig opstijgt zorgt de instructeur voor een goede en uitgebreide instructie. De instructeur heeft vaak al duizenden sprongen gemaakt en weet dus precies wat hij moet doen in de lucht.

Met ons eigen vliegtuig, stijgt u op vanaf Rotterdam Airport. Na ongeveer een kwartier vliegen springt u – stevig vastgehaakt aan uw ervaren instructeur – vanaf ongeveer vier kilometer hoogte het vliegtuig uit. Na een vrije val van zo’n 40 seconden opent de instructeur de parachute op twee kilometer boven de grond.

Tijdens de sprong geniet je van een schitterend landschap en de skyline van Rotterdam. Op de dropzone in Rhoon staan familie, vrienden en kennissen u toe te juichen als u weer met beide benen op de grond komt te staan. Vanaf de dropzone rijden we met het busje terug naar het clubgebouw op Rotterdam Airport.

Het maximale gewicht voor de tandempassagiers is 95 kilo!
Omdat we vertrekken vanaf een internationale luchthaven moet je een paspoort of identiteitskaart meenemen. Je mag bovendien voor de sprong geen alcohol drinken.

Skydive Rotterdam verzorgt indien gewenst foto- en video-opnamen van je sprong, vanaf de voorbereiding tot aan de landing. Een absolute aanrader als je jezelf later nog eens terug wilt bekijken!

Het is ook mogelijk een tandemsprong cadeau te doen. Wanneer u in de shop een cadeaubon koopt ontvangt u een kortingscode waarmee een tandemsprong geboekt kan worden. Heeft u nog een oude cadeaubon, neem dan contact op met ons kantoor voor uw boeking.

Wat kost een tandemsprong? Kijk hier voor de tarieven

Boek een tandemsprong