Wat je moet weten voordat je je aanmeldt

  1. De minimale leeftijd om te mogen parachutespringen is 16 jaar, tot 18 jaar is een schriftelijke toestemming nodig van ouder(s)/voogd(es). De maximale leeftijd is 55 jaar.
  2. Bij aanvang moet je drie pasfoto’s inleveren
  3. Voor de opleiding tot sportparachutist is een EIGEN VERKLARING OMTRENT GEZONDHEID verplicht. Vul de vragenlijst volledig in. Luiden alle antwoorden nee: dan is de eigen verklaring geldig. Luidt één van de antwoorden bevestigend of ja: dan is de eigen verklaring niet geldig. Raadpleeg in dat geval een arts voor verdere beoordeling van geschiktheid en neem dit ingevulde formulier mee. De arts keurt je dan fysiek volgens de keuringseisen van de Medische Verklaring
  4. Je mag niet zwaarder zijn dan 100kg

Print de Eigen Verklaring omtrent gezondheid en fitheid voor het beoefenen van sportparachutespringen 2024, vul hem in en neem hem mee tijdens je opleiding.

Aanmelden voor een opleiding
Door het invullen van het online aanmeld formulier.
-Indien je jonger bent dan 18 jaar is een handtekening van ouder(s)/voogd(es) verplicht, deze schriftelijke toestemming dient voor de eerste sprong in ons bezit te zijn.
-Het totale bedrag voor opleiding moet voor de eerste opleidingsdag/avond zijn bijgeschreven op onze bankrekening: ABN-AMRO NL48 ABNA 0500 1129 75 t.n.v. Skydivingclub The Flying Dutchmen te Rotterdam, Opgave opleiding.

Let op: Een aanbetaling van €150,- is verplicht, dit bedrag dient bij de reservering te worden voldaan.
Let op: De opleidingen vinden altijd plaats op een vrijdag, gedurende de hele dag, of op een maandagavond vanaf 19:00 uur en de daarop volgende donderdagavond vanaf 18:30 uur.